Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@22:02:22 GMT

اقدامات مؤثر دانشگاه آزاد تهران جنوب برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۹۰۲۲

اقدامات مؤثر دانشگاه آزاد تهران جنوب برای مقابله با کرونا

ایجاد کمیته مجازی آموزش و فرهنگ‌سازی مقابله با ویروس کرونا، ضدعفونی کردن ساختمان‌ها، استفاده از تب‌سنج در قسمت ورودی دانشگاه و تولید و توزیع ۱۲ هزار شیلد محافظ صورت برای پزشکان و پرستاران و تهیه و توزیع ۳۰۰ پک بهداشتی در مناطق محروم جنوب استان تهران به کمک بسیج دانشجویی، بخشی از اقدامات واحد تهران جنوب برای مقابله با کروناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پس از شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاه‌ها، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور در جبهه مقابله با کرونا اقدامات مؤثری انجام داده‌اند که یکی از آن‌ها واحد تهران جنوب است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب همزمان با ابلاغ بخشنامه‌های مختلف و راهگشای مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مقابله اصولی و درست با ویروس کرونا، وارد عمل شد و در نخستین گام با تشکیل جلسه‌ای با حضور رامین خواجوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و سیدحمید جمال‌الدینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، کمیته مجازی آموزش و فرهنگ‌سازی مقابله با ویروس کرونا را ایجاد و فعالیت خود را آغاز کرد.



این دانشگاه در گام دوم اقدام به راه‌اندازی وب‌سایت امور آموزش و فرهنگ‌سازی مبارزه با بیماری کرونا (به آدرس: http://corona.azad.ac.ir/fa) کرد و برای نخستین بار در سطح دانشگاه، پرسشنامه کروناهراسی ارائه شد و مورد آزمون قرار گرفت.

در ادامه فعالیت‌ها و با عنایت به ضرورت مدیریت به موقع و جلوگیری از بروز مشکل برای سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، کمیته مجازی آموزش و فرهنگ‌سازی مقابله با ویروس کرونا اقدام به صدور اطلاعیه‌های مختلف در جهت آگاهسازی دانشجویان کرد و تصمیماتی را جهت راه‌اندازی آموزش مجازی، شیفت‌بندی حضور کارکنان در واحد، توزیع ماسک و دستکش بین همکاران، خدمات و تأسیسات، ضدعفونی روزانه ساختمان‌ها، توزیع کاور کفش، شستشو و ضدعفونی همه کارگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و وسایل نقلیه، توزیع مواد شوینده بهداشتی و ضد عفونی میان همه کارکنان اتخاذ کرد.



توزیع اسپری شستشوی دست و صورت جهت رفاه حال کارکنان، استفاده از تب‌سنج در بدو ورود کارکنان، دانشجویان و مراجعان و ضدعفونی ویژه نگهبانی‌ها به‌طور مستمر از دیگر اقدامات این واحد دانشگاهی بود.



در گام بعدی و با توجه به تعطیلی فعالیت‌های حضوری دانشگاه، دانشجویان بسیجی واحد تهران جنوب وارد عمل شده و اقدام به تولید شیلد پزشکی جهت نیاز کادر درمان بیماران کرونایی در مجتمع فنی و مهندسی کرد که سیدمحمودرضا آقامیری رئیس ستاد مرکزی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از این خط بازدید به‌عمل آورد.



همچنین دانشجویان بسیجی واحد تهران جنوب اقدامات جهادی مختلفی برای مقابله با کرونا اعم از تولید محلول ضدعفونی کننده و توزیع رایگان میان مردم، تولید و توزیع ۱۲ هزار شیلد محافظ صورت برای پزشکان و پرستاران، تهیه و توزیع ۳۰۰ پک بهداشتی شامل ماسک، دستکش، ژل ضدعفونی کننده دست، الکل و صابون در میان مردم روستای عشق آباد جنوب استان تهران، تولید و توزیع ۷ هزار و ۵۰۰ ماسک توسط بسیج دانشجویی خواهران واحد تهران جنوب و تحویل آن به وزارت بهداشت و... انجام داده‌اند.



انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ماسک کرونا دانشگاه آزاد اسلامی آموزش و فرهنگ سازی مقابله با کرونا واحد تهران جنوب ویروس کرونا استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد