Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی عابدی رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره زیرساخت‌های اختصاص یافته به فناوران مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اظهار کرد: این واحد دانشگاهی دو ساختمان با زیربنای هزار و 500 مترمربع در دارآباد و قلهک تهران به هسته‌ها و واحدهای فناور اختصاص داده که اکنون بیش از 20 گروه کسب‌وکار استارتاپی و 3 شرکت دانش‌بنیان در این مجموعه‌ها مستقر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری منعقد شده، ساختمان شفق واحد تهران جنوب با زیربنای بالغ بر 2 هزار مترمربع برای راه‌اندازی سرای نوآوری در حال آماده‌‌‌‌سازی است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اظهار کرد: با توجه به برنامه علمی این واحد دانشگاهی در حوزه انرژی و مواد، سرای نوآوری نیز در همین حوزه فعالیت‌های خود را آغاز خواهد کرد. با راه‌اندازی سرای نوآوری انرژی و مواد شاهد شکل‌گیری الگوی دانشگاه مسئله‌محور خواهیم بود. نظام مسائل صنایع نیرو، انرژی و صمت در این سرای نوآوری و کسب‌وکارهای نوآورانه رفع می‌شود.

عابدی از استقرار شرکت‌های مواد و انرژی در مراکز رشد دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب خبر داد و گفت: اکنون شرکت‌هایی در زمینه‌های پنل‌های خورشیدی، اتوماسیون و راه‌اندازی سیستم‌های تبرید جذبی، بهینه‌سازی مصرف انرژی و تولید انرژی در مرکز رشد این واحد دانشگاهی درحال فعالیت هستند و گردش مالی قابل قبولی نیز دارند.

وی بیان کرد: بسیاری از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دارای پتنت‌های ثبت شده و مجوزهای تولید هستند و تعدادی از شرکت‌های مستقر نیز در مسیر اخذ مجوز دانش‌بنیانی قرار گرفته‌اند. بستر سرای نوآوری امکان تقویت فناوران دانشگاه و فعالسازی ظرفیت‌های نهفته دانشگاه را فراهم می‌کند.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب خاطرنشان کرد: طبق اقدامات صورت گرفته، سرای نوآوری انرژی و مواد این واحد دانشگاهی همراه با سایر سراهای استان تهران در دهه فجر انقلاب اسلامی افتتاح می‌شود.

انتهای پیام/

358 / 188 سرای نوآوری واحد تهران جنوب فناورانه شرکت دانش‌بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرای نوآوری واحد تهران جنوب فناورانه شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • ایمن سازی سراهای پرخطر بازار