Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است که با گستردگی در سراسر کشور عدالت آموزشی را در دورترین نقاط ایران به وجود آورده است. در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد قرار گرفتن در جایگاه نخست انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه تا سال 1404 است.

بر همین مبنا،‌ دانشگاه آزاد اسلامی باید نقاط ضعف خود را برطرف کرده و خواسته‌های رؤسای واحدها و دانشجویان را به خوبی بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین راهکارهای صحیح در جهت رفع مشکلات پیش رو تعیین شود. در همین راستا گفت‌‌‌‌و‌گویی با معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب انجام دادیم که مشروح گفت‌و‌گو به شرح زیر است:

دکتر رامین خواجوی معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب در گفت‌‌‌و‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای دانشگاه آزاد در این واحد دانشگاهی و مشکلات پیش رو در راه دستیابی به این اهداف گفت: در حال حاضر، یک مرکز رشد، 3 شرکت دانش بنیان، 18 هسته و 9 واحد فناور داریم که مهم‌ترین محصولات این مرکز، شامل تولید مواد نانو در حوزه پزشکی و دارویی است. همچنین سلول‌های خورشیدی در راستای تولید برق ایجاد کردیم.

وی افزود: برای تولید پوست مصنوعی از برخی داربست‌‌های پلیمری برای ایجاد یک شبکه سه بعدی استفاده کردیم، به طوری که عامل‌های رشد را برای روی آن قرار می دهند و این عامل‌ها باعث رشد و تکثیر سلول‌ها می‌شود.گفتنی است در آن از رنگ دانه‌های طبیعی استفاده کردند تا این پوست یک رنگ طبیعی به خود گیرد. همان طور که میدانید پوست مصنوعی در مواقعی که پوست فرد آسیب دیده باشد کاربردهای بسیاری دارد.

معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب در ادامه خاطر نشان کرد: تا به امروز، 40 عدد یونیت دندان‌پزشکی و یک مدل لگو اسباب‌‌بازی کودکان تولید کردیم که این محصول تجاری سازی شده و البته وارد بازار کار نیز شده است، برخی از محصولات تولید شده در مرکز رشد واحد تهران جنوب به مرحله تجاری سازی رسیده یا در مرحله تجاری سازی قرار دارد.

خواجوی درباره چگونگی چرخیدن چرخ دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب، خاطر نشان کرد: عمده‌‌‌ترین منبع درآمد دانشگاه آزاد از طریق درآمدهای شهریه‌‌‌ای واحدهای دانشگاهی تامین می‌‌شود در عین حال، با ارگان‌‌‌ها و سازمان‌‌‌های مختلف از جمله پژوهشگاه نیرو قراردادی درباره تخمین میزان مصرف مشترکان برق برای جلوگیری از مصرف بی رویه داشتیم. این طرح 200 میلیون تومان برای ما درآمدزایی داشته است. با توجه به اینکه ماموریت واحد تهران جنوب در بحث مواد و انرژی خلاصه می‌‌شود در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای با ارگان‌‌ها و نهادهای مختلف داشتیم.

وی تاکید کرد: قراردادی در زمینه ساخت آبنما با شهرداری تهران داشتیم که حدود 70 میلیون تومان برای ما درآمدزایی داشته و از مجموع این قراردادهای برون دانشگاهی نزدیک یک میلیارد تومان درآمدزایی داشتیم.

معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب یادآور شد: باید سیستم پژوهشی دانشگاه آزاد، در اخذ طرح‌های برون دانشگاهی چابک سازی شود و بر روی اقتصاد دانش بنیان تمرکز بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم در کسب درآمدهای غیرشهریه‌‌ای موفق باشیم.

خواجوی متذکر شد: آنچه مسلم است، باید به طرح‌‌‌های دانش بنیان مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری برای توسعه امور پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی توجه بیشتری داشته باشیم، همچنین شناسایی اعضای هیات علمی با شاخص پژوهشگر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی تصریح کرد: تاسیس دبیرخانه طرح‌های برون دانشگاهی در دانشگاه آزاد به منظور پیگیری امور اداری این طرح‌‌ها در قالب بیمه و مالیات یک اولویت مهم در راستای توسعه امور پژوهشی این دانشگاه بزرگ کشور، محسوب می‌شود.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب سومین واحد دانشگاهی از واحدهای دانشگاه تابعه دانشگاه آزاد اسلامی است. این واحد دانشگاهی از لحاظ تعداد دانشجو در حال حاضر با بیش از ۴۰ هزار نفر دانشجو دومین دانشگاه بزرگ کشور و از نظر رشته‌های فنی و مهندسی با حدود ۲۰ هزار نفر دانشجو در دانشکده‌های فنی و مهندسی و صنایع بزرگترین دانشگاه کشور و خاورمیانه به‌شمار می‌رود.

این دانشگاه در زمره پنج دانشگاه برتر واحدهای آزاد می‌باشد و قدمتی ۳۲ ساله دارد. بر اساس نظام رتبه‌بندی سیماگو در سال ۲۰۱۴ که بر اساس اطلاعات علمی پایگاه اسکوپوس (متعلق به ساینس دایرکت) انجام می‌شود، واحد تهران جنوب از لحاظ رتبه‌بندی در رتبه دوم واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پس از واحد علوم و تحقیقات قرار دارد.

براساس نظام بین المللی رتبه بندی وبومتریکس اسپانیا در سال ۲۰۱۷ وب سایت واحد تهران جنوب دارای جایگاه دوم در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می باشد. این واحد دانشگاهی هم اکنون دارای ۶۷ رشته مصوب دکتری و ۱۳۴ رشته مصوب کارشناسی ارشد، ۶۸ رشته مصوب کارشناسی و ۲۳ رشته مصوب کارشناسی ناپیوسته می باشد.

انتهای پیام/

188 / 31 معاون پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب رامین خواجوی مرکز رشد شرکت دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز رشد شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان