Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب گفت: کارآفرینی و حل مشکلات جامعه وظیفه اصلی دانشگاه‌های نسل چهارم است و واحد تهران جنوب مسئولیت برنامه علمی انرژی و مواد را برعهده دارد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جواد علمایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در نخستین جشنواره انرژی و مواد که صبح امروز در سازمان مرکزی برگزار شد، گفت: دانشگاه‌ها در عرصه پیشرفت کشور‌ها جایگاه بی‌بدیلی دارند و نقش آن‌ها در ابتدا تربیت افراد متخصص و سپس در مسیر تکاملی تربیت دانشمندان بود تا به نیاز‌ها و خواسته‌های جامعه پاسخ مثبت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه جوامع دانش محور درگیر ارزیابی سرمایه‌های انسانی هستند، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در نظام‌های اقتصادی پیشرفته نقش پررنگی دارند و مهره‌ای کلیدی در آموزش سرمایه انسانی هستند.

علمایی با طرح سوالی مبنی بر اینکه دانشگاه‌ها چگونه و با چه مدلی رشد می‌کنند و حضور جهانی پیدا می‌کنند، گفت: مدل‌های مختلفی در پاسخ به این سوال مطرح است که مهم‌ترین آن‌ها دانشگاه‌های نسل چهارم است؛ دانشگاه‌هایی که برای تأمین نیاز‌های بومی تکامل یافته اند، چرا که امکانات تحقیقی و نیروی انسانی متناسب با نیاز‌های جامعه توسعه می‌یابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با تأکید بر اینکه کارآفرینی و حل مشکلات جامعه وظیفه اصلی دانشگاه‌های نسل چهارم است، تصریح کرد: از این رو براساس سیاست‌های طهرانچی، جهت‌گیری واحد‌های توانمند در قالب برنامه‌های علمی تعریف شد و واحد تهران جنوب مسئولیت برنامه علمی انرژی و مواد را برعهده دارد. در دنیای امروز تمامی جنگ‌ها براساس دو موضوع چالش برانگیز انرژی و مواد تحلیل می‌شوند و نفت، گاز، انرژی هسته‌ای، تجدیدپذیرها، معادن طلا، فلزات و پلیمرها، نانو‌ها و... از این مقوله‌اند.

وی لزوم واکنش مناسب به فرصت‌های پیش رو را از الزامات بقاء و کسب موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: رشد بی‌نظیر این مجموعه در سه دهه اخیر، نتیجه استفاده از فرصت‌های موجود بوده است و سوق یافتن دانشگاه به سوی کیفی‌تر شدن در راستای نیاز جامعه در تمامی ابعاد انرژی و مواد، از اهداف این برنامه است.

علمایی با بیان اینکه ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ارائه راهکار برای حل مشکلات و چالش‌ها در حوزه انرژی و مواد است، گفت: این واحد دانشگاهی به دانشگاه حل مشکلات در حوزه انرژی و مواد در همه ابعاد مدیریتی، اقتصادی، حقوقی، فرهنگی، فنی و... تبدیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در پایان خاطرنشان کرد: در این راه نظام موضوعاتی را برای حرکت اولیه تدوین کردیم و به نظامات دیگری نظیر نظام جاری‌سازی پایان‌نامه، نظام استعدادیابی دانشجویان و اساتید و نظام نیمه‌صنعتی و صنعتی نیازمندیم که با هدایت مدبرانه دکتر طهرانچی و تیم همراه، به آن دست خواهیم یافت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه های نسل چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد