Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب از تشکیل گروه سیاست‌گذاری مواد و انرژی با هدف حل مسائل اولویت دار کشور در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سیدجواد علمائی در نشست مدیران گروه‌های آموزشی واحد تهران جنوب با قدردانی از حسن نیت و اعتماد دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد استان تهران برای واگذاری مراحل راه‌اندازی، راهبری و پشتیبانی «برنامه علمی مواد و انرژی» به واحد تهران جنوب تأکید کرد: انرژی همواره یکی از پرچالش ترین موضوعات کشور در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی بوده است و تأثیرات این حوزه بر ارکان حاکمیتی در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی سبب شده تا این حوزه همواره از مسائل اصلی کشور قلمداد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علمائی افزود: «گروه سیاست‌گذاری مواد و انرژی با هدف حل مسائل اولویت دار کشور با رویکردی دانشگاهی و مسأله محور تشکیل شده است. تدوین سیاست‌های ایجابی با قید قابلیت اجرایی شدن آنان در فضای حکمرانی حوزه مواد و انرژی کشور و تلاش برای به ثمر نشستن آنان مأموریت اصلی این گروه تعیین شده است؛ همچنین رصد فضای موجود مرتبط با حوزه مواد و انرژی در کشور، بررسی شبکه مسائل آن، اولویت دهی به آنان، سیاست‌گذاری مناسب برای بهبود و رفع مشکلات مربوطه با رویکردی اندیشکده‌ای در دستور کار این گروه قرار دارد.»

وی با تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: «هدف از این گردهمایی توجه به ضرورت تحول در نظام مدیریت آموزشی دانشگاه با تأکید بر شرح وظایف مدیران گروه‌های آموزشی در راستای تقویت اطلاع رسانی و تعامل میان سطوح مختلف مدیریت دانشگاه، آشنایی بیشتر مدیران گروه‌های آموزشی با برنامه‌‏ها و سیاست‏‌های کلان دانشگاه آزاد است.»

علمائی: تصمیم داریم کمیته‌ای راهبردی با اعضای بخش صنعت و دانشگاه تشکیل دهیم تا بتوانیم در راستای رفع قسمتی از مشکلات صنعت حداقل درباره انرژی و مواد تأثیرگذار باشیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب توجه به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در ابعاد ملی و بین‌المللی را نشان از حرکت رو به رشد این مرکز آموزش عالی در توسعه علمی کشور دانست و گفت: «ممکن است در دوران‌های مختلف برخی دیدگاه‌ها متفاوت بوده و تفاوت در بینش‌ها وجود داشته باشد، ولی باید از این نهاد ملی حمایت کامل کرد؛ مایه افتخار ما است که واحد تهران جنوب به لحاظ ظرفیت نیروهای انسانی یکی از بهترین واحدهای کل کشور است، زیرا همواره نگاه سیستماتیک در این واحد دانشگاهی وجود داشته و همکاری عمیقی در واحد دنبال می‌شود.»

این مسئول گروه‌های علمی و آموزشی را مهمترین بخش دانشگاه ارزیابی کرد که توسعه و تعالی دانشگاه از آن نشأت می‌گیرد و افزود: «بازنگری سر فصل‌ها، تعامل فعال با معاونت آموزش دانشگاه، تقویت رشته‌های جدید و بین رشته‌ای، بازخوانی اولویت‌های گروه آموزشی، نظارت کافی و وافی به استادان حق التدریس، برگزاری جلسات مستمر و منظم مدیران گروه با استادان، تعامل بین همکاران و تقویت ارتباطات کاری و تکریم دانشجو باید در اولویت کاری مدیران گروه‌های آموزشی قرار گرفته و باید اهمیت ویژه‌ای برای این موارد قائل شد.»

عضو هیأت علمی واحد تهران جنوب اظهار کرد: «واحد تهران جنوب در راستای سیاست‌های کلی دانشگاه‌ آزاد اسلامی حرکت می‌کند و تجمیع فضای آموزشی و توسعه تحصیلات تکمیلی به عنوان یکی از برنامه‌های راهبردی در دستور کار واحد تهران جنوب قرار دارد که خوشبختانه با حاکمیت خرد جمعی و مدیریت مشارکتی از طریق تشکیل شوراهای راهبردی مختلف مانند شورای فرهنگی، شورای تهیه و تدوین بخشنامه‌ها و کارگره‌های تخصصی تاکنون دستاوردهای ارزنده‌ای داشتیم.»

علمائی خاطرنشان کرد: «از آنجایی که واحد تهران جنوب در رشته‌های فنی و مهندسی دارای پتانسیل بالایی اعم از هیأت علمی و دانشجو است، تصمیم داریم کمیته‌ای راهبردی با اعضای بخش صنعت و دانشگاه تشکیل دهیم تا بتوانیم در راستای رفع قسمتی از مشکلات صنعت حداقل درباره انرژی و مواد تأثیرگذار باشیم. سوق دادن نیمی از پایان نامه‌های دانشجویی به سمت صنعت از دیگر اهداف واحد تهران جنوب بوده و با بهره‌گیری از موضوعات درگیر بخش صنعت جامعه، می‌توان بخشی از پایان‌نامه‌هایی که در سطح کارشناسی ارشد و دکتری انجام می‌شود را از این مجموعه موضوعات گرفت که این باعث درآمدزایی در دانشگاه می‌شود و هدف تنها انجام پایان نامه نیست بلکه باید بخشی از نیاز صنعت رفع شود.»

وی گفت: «بهره‌گیری از ظرفیت همه دانشکده‌های این واحد دانشگاهی در راستای نیل به اهداف عالیه دانشگاه و دستیابی به قطب انرژی و مواد مورد نظر ما است و قصد داریم در همه زمینه‌ها مانند فرهنگ انرژی، اقتصاد انرژی، مدیریت انرژی، صنایع و انرژی، ورزش و انرژی فعالیت کنیم؛ امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و استفاده از ظرفیت اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی محوریت حل تمام چالش‌های کشور در حوزه مواد و انرژی باشیم.»

رئیس واحد تهران جنوب از مدیران گروه خواست با برنامه ریزی هوشمندانه و تشکیل سراهای علم و عمل در راستای دستیابی به قطب انرژی و مواد گام بردارند.

نشست مدیران گروه‌های آموزشی واحد تهران جنوب عصر روز سه‌شنبه 96/11/10 با حضور و سخنرانی علیرضا رهایی معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، امیر رضا شاهانی سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، مسعود صانعی سرپرست مدیرکل ارزیابی و نظارت دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا وحیدی مدیرکل امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران جنوب برگزار شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • قهرمانی دانشگاه آزاد شیراز در مسابقات تنیس روی میز منطقه یک کشور